Cautare

4563 de rezultate pentru "populatia terrei 2009" (2.94 secunde)
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Licenta Telesport a fost detinuta insa doar pana in aprilie 2009 de catre societatea Realitatea Media SA, parte a trustului Realitatea, an in care a fost recedata societatii Telesport Intermedia SRL.
In 2007, cresterea economica a Romaniei a fost de 6,9% din Produsul Intern Brut, in 2008 a fost de 7,1% in conditiile in care declinul economic, asa cum ne arata datele statistice de la inceputul anului 2009, incepuse deja in al IV-lea trimestru al anului 2008.
In acelasi timp, a afirmat ca "in momentul de fata Constitutia Romaniei si-a pierdut rostul de a fi revizuita" si ca "singurul element care a stat la baza intentiei de revizuire a Constitutiei a fost legat de politica de simplificare a statului si ca urmare de a raspunde votului de la referendumul din 2009, exprimat intr-un referendum valid".
In privinta perspectivelor financiare, mai mult de jumatate dintre romani spun ca acestea se vor inrautati, cu 20 procente mai multi decat in decembrie 2009, dar cu 10% mai putini decat in lunile de vara 2010, cele mai pesimiste din tot anul.
Din Wikipedia am aflat detalii despre filmul Calatoria lui Gruber, o coproductie romano - maghiara (2008) a regizorului Radu Gabrea, iesit pe ecrane in anul 2009.
Acestea sunt principalele concluzii ale unui sondaj de opinie, realizat de IMAS, in perioada 20 aprilie - 8 mai 2009.
Scaderea la capitolul incredere politica pe care populatia o are in actualul presedinte este spectaculoasa. ... Studiul a fost realizat de INSOMAR in perioada 4 - 12 iulie 2009, pe un numar de 2416 de persoane, fiind reprezentativ pentru populatia Romaniei cu varsta de 18 ani si peste.
Presedintele CCR ne-a vorbit si despre referendumul din 2009 si a spus ca rezultatele sale vor trebui aplicate, intrucat nu pot fi amanate la nesfarsit. ... A votat populatia, Parlamentul nu accepta - ce se poate intampla?
"numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin legea electorala, in raport cu populatia tarii, care, conform ultimului recensamant, a scazut in numar considerabil".
La fel s-a intamplat la referendumul de suspendare in 2007, la fel la prezidentialele din 2009. ... "numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin Legea Electorala, in raport cu populatia tarii, care, conform ultimului recensamint, a scazut in numar considerabil".
"Noi n-am avut aceasta cifra nici macar in 1990, cand populatia tarii era de 23 de milioane si cand prezenta la vot a fost masiva.
2009 a venit cu o veste buna:
Banca Nationala a Romaniei (BNR) avertizeaza populatia si organele abilitate de control ca, in conformitate cu "conditiile impuse de legislatia aplicabila, casele de amanet nu pot accepta drept garantie bunuri imobile, respectiv constructii sau terenuri".
Vasilescu a aratat ca FMI a cerut inversarea trendului deficitului bugetar, care a crescut in ultimii ani de la 2,5% din PIB la 5,4% din PIB si la 8,3% din PIB in 2009.
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
Putem spune ca au ademenit populatia, daca suntem rai si ii provocam (pe bancheri-n.r.), dar nu s-au imprumutat ele ca sa indatoreze Romania, s-au imprumutat romanii", a mentionat Isarescu.
"Populatia din Romania are un comportament de asistat social. ... Daca populatia considera ca această ... PAID a fost infiintat in toamna lui 2009 de 13 companii de asigurari:
In mod evident, valoarea taxelor si impozitelor incasate la bugetul central din fiecare judet in parte este direct proportionala cu populatia, cu numarul de angajati si cu marimea mediului de afaceri.
In mod evident, valoarea taxelor si impozitelor incasate la bugetul central din fiecare judet in parte este direct proportionala cu populatia, cu numarul de angajati si cu marimea mediului de afaceri.
google-analytics.com